♥☆ Song To Enjoy & Listen To ☆♥


26 Mei 2011


Dulu story guna nama MUAZ.. now nak ADD facebook aku lak.. shiot la MAMAT ni..! sorry la aku tak berminat nak kenal dengan orang cam ko la.. U R SO DAMN..! sekali kau buat cam ni dekat aku tak kuasa aku nak layan.. nak tau sebab apa..? ko tak kenal aku in person ko dah bawak nama aku.. konon nak tutup AIB sendiri la...

Aku kalau dah benci orang aku sure tak suke nak kenal orang tuh.. tambah-tambah orang tuh dah buat cam ni.. kalau nak story pasal aku pun jangan la sampai aku tau.. sure aku tak suka.. kalau kau BAGUS tak pe la beb.. ni muka HUDUH nak kata aku G**... der tau la kau tak laku.. tapi tak yah nak sibuk-sibuk hal hidup aku.. aku pun tak sibuk pasal kau G ke L ke apa ke.. itu hak kau.. so tak payah la sibuk lagi yer...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan